Blive gravid under menstruation fra dating til kærester

blive gravid under menstruation fra dating til kærester

Er du også lidt nonsjelang med beskyttelsen under din menstruation, for du kan jo ikke blive gravid alligevel? Så skal du ikke føle dig for sikker. Hej kvinder. Jeg havde under min sidste menstruation ubeskyttet sex med min kæreste, fordi vi begge ingen sexsygdom har og jeg havde. Er du også lidt nonsjelang med beskyttelsen under din menstruation, for du kan jo ikke blive gravid alligevel? Så skal du ikke føle dig for sikker.

Videos

FORTÆLLER MIN KÆRESTE JEG ER GRAVID ♡ Hej kvinder. Jeg havde under min sidste menstruation ubeskyttet sex med min kæreste, fordi vi begge ingen sexsygdom har og jeg havde. Du bliver ikke gravid den dag du har sex under menstruationen, men de sædceller Mig og min kæreste vil gerne havde en lille. og stoppet med p-piller for en. Er du også lidt nonsjelang med beskyttelsen under din menstruation, for du kan jo ikke blive gravid alligevel? Så skal du ikke føle dig for sikker.

Blive gravid under menstruation fra dating til kærester - havde

Nogen der ved, hvordan Yes No Maybe virker? Og du vil vist bare rigtigt gerne anfægte mig haha. Jeg er godt nok på p-piller, og jeg ved hvilke bivirkninger det kan .

Blive gravid under menstruation fra dating til kærester - nyt

Netdating: Her kan du søge efter kærligheden. Lad være med at bruge det som prævention!! Bare fordi der ee mindre sperm, er det ikke ensbetydende med, at chancen for graviditet er lav. Jeg har været sammen med en fyr siden december. American Sports Council har kåret verdens mest effektive maveøvelse og det bedste er, at du kun behøver at lave øvelsen i ét minut om dagen for at se resultater! Jeg har også skulle tisse meget de seneste par uger, men eftersom jeg dyrker meget elitesport så drikker jeg meget vand og det vel være derfor. Hvis hun har haft menses ja.

0 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

1 2